Share on Facebook Share via e-mail Print

Despre Firma General FIF Constructii SRL

 GENERAL F.I.F. CONSTRUCTII S.R.L. infiintata in  Oradea in anul 1992 , cu capital integral privat, avand cod CAEN 4120 , Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

  In toata perioada existentei sale societatea a avut activitatea de constructii-hidrotehnice, industriale, civile, edilitare si renovare cladiri monumente.

  Condusa de specialisti cu vechime in domeniu, firma noastra are managmentul calitatii asigurat de personal atestat MLPAT.

  Printre lucrarile executate amintim:    Pe parcursul anilor am executat case familiale pe care nu le putem aminti din cauza ca nu avem acceptul proprietarilor persoane fizice.

  Din anul 2005 executam partea de constructii la lucrarile de termoficare, retele primare si secundare in municipiul Oradea si Parcul Industrial Eurobussines Oradea.

      Prin experienta acumulata in decursul anilor in executia lucrarilor de constructii in diferite domenii si diversi beneficiari societatea reuseste sa realizeze cele mai complexe investitii la calitate superioara.

Share on Facebook Share via e-mail Print